Winrock

W.Nr.2.4360 super alloy nikel monel rod 400 nikel

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » W.Nr.2.4360 super alloy nikel monel rod 400 nikel

W.Nr.2.4360 super alloy nikel monel rod 400 nikel

Alesan naha anjeun milih kami

1. The Anjog produsén of Porducts alloy dumasar nikel

2. The drafter & Reviser Of National Standard GB / T1234 ngeunaan Electrothermal Galunggung.

3. Leuwih 20 taun pangalaman

4. kuantitas leutik, waktu anu singget pangiriman

Lamun urang gaduh saham, urang tiasa ngilikan ti minimum tina sampel 1 kg di sababaraha days.We ogé rancang

bahan custom-urutan dina jumlah tina 100 kg sarta nepi (Sababaraha bahan anu diwenangkeun 50 kg) dina salaku

sababaraha sakumaha minggu 3.

5. ketebalan-precision tinggi

Urang ngajamin tolerances ketebalan nu teu bisa dihasilkeun ku pesaing.
contona:

t <0.30mm kasabaran ± 1 - 3 μm dijamin

0.30 mm≤t kasabaran ± 1% dijamin

6. Sistim QC lengkep & Advanced puseur fisik sarta nguji kimiawi

Pikeun unggal processing produksi, urang kudu Sistim lengkep QC keur compostion kimiawi na

Pasipatan fisik. Saatos produksi, kabeh barang bakal diuji, sarta sertipikat kualitas bakal

shipped sapanjang kalayan barang.

7. rojongan teknis éféktif jeung kuat tur solusi custom-dijieun

Urang nyadiakeun solusi customed masalah anjeun jeung téknologi kuat urang na ogé versed

pangaweruh ngeunaan bahan kaala ngaliwatan pangalaman urang leuwih ti 20.

8. Milih logam basa luyu pikeun kaperluan anjeun

Urang taliti saimbang kualitas, waktu pangiriman jeung harga, procure rupa logam basa ti sakuliah

nu world.We rancang produk luyu jeung pangabutuh anjeun.

9. sertipikat dipercaya (ISO 9001 / ROHS / BV / SGS / TUV)

produk urang minuhan standar, kayaning ASTM, ASME, AMS, DIN, JIS jsb nguji pihak katilu

geus sadia pikeun urang.

Panjelasan Produk

Monel 400 UNS N04400

Monel 400 mangrupakeun alloy nikel-tambaga (ngeunaan 67% Ni - 23% Cu) anu tahan ka cai laut jeung uap dina suhu saluhur ogé pikeun uyah na leyuran caustic.

Monel 400 boga korosi sipat tahan ngalawan ngalir laut-cai sarta sacara éksténsif dipaké pikeun aplikasi laut. Galunggung 400 oge pisan tahan ka stress korosi cracking di paling freshwaters. Galunggung 400 dipaké dina Generators uap, pamanas feedwater, cladding of pamasangan lepas pantai, pompa jeung kolecer shafts, fixtures laut na fasteners, ogé kimia equipments ngolah.

Monel 400 spésifikasi

UNSW.Nr
N044002.4360

Monel 400 komposisi kimia

kelas%NiCuFeCMnSiS
400minBal.28
Max342.50.320.50.024

Monel 400 Sifat mékanis: (nilai minimum dina 20 ° C)

Kakuatan Tensile

σb / MPa

ngahasilkeun Kakuatan

σp0.2 / MPa

Elongation

σ5 /%

48017035

Monel 400 standar

barForgingLambaran / JalurKabelpipah
ASTM B164ASTM B564ASTM B127ASTM B164ASTM B165

ASTM B725

Monel 400 Aplikasi:

rékayasa laut
Kimia sarta ngolah hidrokarbon alat
Béngsin jeung tawar tanghi
stills minyak bumi bumi
De-aerating pamanas
Alat keur ngagolakkeun pamanas cai feed jeung exchanger panas séjén
Valves, numput, shafts, fittings, sarta fasteners
exchanger panas Industrial
pangleyur klorinasi
munara distilasi minyak atah

produk alloy nikel séjén
Inconel IncoloyMonelHastelloyNimonic
Inconel 600Incoloy 800Monel 400Hastelloy XNimonic 75
Inconel 601Incoloy 800HMonel K500Hastelloy C276Nimonic 80A
Inconel 625Incoloy 800HTHastelloy BNimonic 90
Inconel 718Incoloy 825Hastelloy B2Nimonic 105
Inconel X-750Incoloy A286Hastelloy B3
Inconel 660Incoloy 925
Inconel 690
nikel murniprecision Galunggungnu lainlas Bahan
nikel 2001J50904LErni-1ER308
nikel 2011J79Galunggung 20ERNiCrMo-3ER308LSi
1J85ERNiCr-3ER309
4J29 KovarERNiCu-3ER309L
4J36 Invar 36ERNiCrMo-4ER316
Galunggung 42ERNiFeCr-1ER316L
ERNiFeCr-2ER316LSi
ERNiCrFe-11ER385

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: Monel 400
Aplikasi: rékayasa Kelautan, Bensin na tawar tanghi
Wangun: Bar
Bahan: nikel-Tambaga-Galunggung
Dimensi: UNS N04400
Kimia Komposisi: 63% nikel, 28% -34% Tambaga
Model No .: monel 400
spésifikasi: UNS N04400 / W.Nr 2.4360
baku: ASTM / AISI / GB / ASME / DIN jsb
sertipikat: ISO9001 / ROHS / BV
komposisi kimia: alloy dumasar-nikel
perlakuan beungeut: lemes jeung caang
aplikasi: fixtures laut na fasteners, pamrosésan kimiawi alat
Sipat: alloy nikel rod nikel monel 400


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!