Winrock

harga borongan nut kabayang pasagi stainless steel

imah » produk » kacangan » harga borongan nut kabayang pasagi stainless steel

No.34-borongan Harga nut kabayang pasagi stainless steel

Ngaran ProdukBorongan Harga nut kabayang pasagi stainless steel
material304,321,316,316L,2520,310,310S,2205,2507,C276,904L,Monel400,1.4529,TA2
ukuranM6-M100mm, sakumaha per sarat konsumén '
perlakuan permukaanperlakuan panas
warna permukaanwarna leres
standarANSI, BS, DIN, ISO, JIS, Batur
pamakéanPetrochmical, industri minyak jeung kimia jsb
makeKonstruksi, mesin, komunikasi, éléktronika, petrochemicals, rail-speed tinggi jeung widang séjénna
Waktos pangirimanSalaku per kuantitas Anjeun

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: nut M6-M100 Square
Baku: ANSI, BS, DIN, ISO, JIS, Batur Nonstandard
Ngaran produk: borongan Harga nut kabayang pasagi stainless steel
Bahan: steel Steel
Jenis: nut Square
Ukuran: M6-M100mm, sakumaha per sarat konsumén '
Aplikasi: drum pengiriman barang, aerospace petroleum militer, minyak, gas jeung sajabana
perlakuan beungeut: treatment Panas
Warna beungeut: warna Leres
Service: Layanan OEM
Pakét: ékspor packing Standar atanapi sakumaha sarat Anjeun
Sertipikat: ISO9001: 2008


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!